Ηράκλειο

Water City

WATERCITY - Water park

Το Water City βρίσκεται στην Ανώπολη Πεδιάδος, μόλις 20 λεπτά ανατολικά από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Είναι ένα μεγάλο υδάτινο πάρκο 80.000 τετραγωνικών μέτρων με πολλές επιλογές για παιχνίδι και διασκέδαση! Διαθέτει πολλές πισίνες για μικρούς και μεγάλους καθώς και τεράστιες νεροτσουλίθρες ανοιχτού και κλειστού τύπου, με 34 διαφορετικές υδάτινες διαδρομές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Στο Water City λειτουργούν εστιατόρια και self service, επίσης τέσσερα διαφορετικού τύπου μπαρ καθώς και καφετέριες, καταστήματα δώρων αλλά και πολλοί ακόμα χώροι που έχουν δημιουργηθεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Στο χώρο υπάρχουν ναυαγοσώστες και σταθμός πρώτων βοηθειών για την ασφάλειά σας.

Η πρόσβαση σε αυτόν τον τεράστιο υδάτινο κόσμο είναι πολύ εύκολη, καθώς από το Ηράκλειο ακολουθείτε την Εθνική οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου, περνάτε την έξοδο για Αεροδρόμιο και κατευθύνεστε προς Γούβες. Μετά από περίπου 3 χιλιόμετρα θα πρέπει να στρίψετε δεξιά στην επόμενη έξοδο προς Κοκκίνη Χάνι και Ανώπολη. Θα συνεχίσετε παράλληλα με την εθνική οδό ευθεία και μετά από περίπου 1 χιλιόμετρο θα στρίψετε δεξιά. Από εκεί σας κατευθύνουν πινακίδες και σε λίγα λεπτά θα βρίσκεστε σε αυτό το μοναδικό υδάτινο πάρκο όπου η διασκέδαση καλά κρατεί!

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το πάρκο λειτουργεί από τις 10.30 το πρωί έως τις 18.30 το απόγευμα με είσοδο 25€ για ενήλικες. Οι τιμές για παιδιά είναι ανάλογες με το ύψος τους. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης.

Περισσότερα για Κρήτη, Νομός Ηρακλείου