Ηράκλειο

Παραλία Λυγαριάς

Η παραλία της Λυγαριάς βρίσκεται 16 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου. Ο κόλπος της Λυγαριάς, (ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο πριν τον κόλπο της Αγίας Πελαγίας όπως οδηγείτε από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο), είναι κλειστός κι έτσι η παραλία προστατεύεται από ανέμους.

Η παραλία αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραλία της περιοχής μετά την μεγάλη παραλία της Αγίας Πελαγίας. Έχει μεγάλη και πλατιά αμμουδιά και τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα και πολύ καθαρά. Κατά μήκος της ανατολικής πλευράς της παραλίας υπάρχουν λείες πλάκες καθώς μπαίνετε στο νερό, ενώ στη δυτική πλευρά της υπάρχει άμμος.

Aνεπτυγμένη παραλία όπως αυτή της Αγίας Πελαγίας, και πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, παρέχει επίσης επιλογές για θαλάσσια σπορ και καταδύσεις καθώς διαθέτει σχολή καταδύσεων.

Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν γραφικά ταβερνάκια με φρέσκο ψάρι, καφετέριες καθώς και κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια για τη διαμονή σας.

Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από το carStop Rent a car in Crete θα απολαύσετε μια ωραία πανοραμική διαδρομή και την πολύ όμορφη παραλία της Λυγαριάς αναζητώντας στιγμές χαλάρωσης με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Φωτογραφίες

136.jpg
1363901479.jpg
1363901603.jpg

Περισσότερα για Κρήτη, Νομός Ηρακλείου