Ηράκλειο

Κρήτη Ηράκλειο, Aqua Plus

Το Aqua Plus βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Χερσόνησο, στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Χερσονήσου προς Καστέλι. Οι εγκαταστάσεις του είναι πάνω σε ένα μικρό λόφο, δίπλα στα Γήπεδα του Γκολφ Κρήτης και καταλαμβάνει μία έκταση 57 στρεμμάτων με πολλές επιλογές για παιχνίδι και διασκέδαση!

Μέσα στον πανέμορφο κήπο του θα βρείτε τεράστιες νεροτσουλίθρες, πισίνες για μικρούς και μεγάλους, επίσης μεγάλου μήκους ποτάμια που σε οδηγούν σε καταρράκτες, και πολλά άλλα υδάτινα παιχνίδια. Το πάρκο διαθέτει επίσης χώρους για αθλήματα όπως πινγκ πονγκ, μπιλιάρδο και άλλα. Στο Aqua Plus λειτουργούν εστιατόρια, σνακ μπαρ, καφετέριες, και καταστήματα με είδη δώρων. Υπάρχει σταθμός πρώτων βοηθειών, καθώς και ναυαγοσώστες για την ασφάλειά σας.

Η πρόσβαση στο υδάτινο αυτό πάρκο είναι εύκολη, καθώς ακολουθείτε την Εθνική Οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου και στρίβετε δεξιά στην έξοδο για Χερσόνησο και Καστέλι. Απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από την Χερσόνησο, ακολουθώντας τον δρόμο Χερσονήσου-Καστελίου. Μετά από λίγα χιλιόμετρα ξεδιπλώνεται μπροστά σας το Aqua Plus.

Το πάρκο λειτουργεί από 15 Μαΐου έως 15 Οκτώβρη, από τις 10.00 το πρωί ως 07.00 το απόγευμα. Η είσοδος για ενήλικες είναι 20€ και για παιδιά έως 13 ετών 13.50€. Παιδιά ως 5 ετών εισέρχονται δωρεάν.

creterentcars

Φωτογραφίες

143.jpg
1365026481.jpg

Περισσότερα για Κρήτη, Νομός Ηρακλείου